Tips
– De meeste mensen bewaren het desembrood 3 dagen. Daarna wordt het aanzienlijk droger.
– Desembrood kan je prima (gesneden en zo luchtdicht mogelijk verpakt) invriezen.
– Bewaar desembrood liever niet in plastic: de korst wordt dan taai. Kies bijvoorbeeld voor een papieren- of katoenen zak.
Desembrood ontkiemde rogge (bio)
€ 3,50 – € 5,40
Dit brood is dagvers gebakken heeft een ovale vorm. (ongesneden)
Uniek ouderwets desembrood
Het desembrood (bio) van Poodt Broodt in Enschede is brood in zijn puurste vorm. Het bestaat enkel uit het broodnodige en dus geen broodverbeteraars of andere e-middelen. Het brood is lang gerijpt middels een zelfgemaakte starter en vervolgens gebakken op een stenen plaat.
→ Meer informatie desembrood
In dit brood van 25% volkoren speltmeel van EKO-boerdrij Arink in Lievelde en 58% tarwebloem zorgen de 17% ontkiemde st Jans-roggekorrels van BIO-boerderij Ruimzicht in Halle voor een stevige bite met een sterke, zoete smaak.